تحولات منطقه

پس از افزایش دبی رودخانه‌ها و پیش‌بینی احتمال زیر آب رفتن شهرها و روستاهای سیل‌زده، مدیریت‌های بحران در شهرهای حاشیه رودخانه کرخه، دز و کارون پس از هشدار به تخلیه شهرها و روستاهای در معرض تهدید سیل، محل اسکان سیل زدگان را نیز مشخص کردند.

بیش از ۳۰ اردوگاه برای اسکان سیل زدگان خوزستان اختصاص یافت
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، پس از افزایش دبی رودخانه‌ها و پیش‌بینی احتمال زیر آب رفتن شهرها و روستاهای سیل‌زده، مدیریت‌های بحران در شهرهای حاشیه رودخانه کرخه، دز و کارون پس از هشدار به تخلیه شهرها و روستاهای در معرض تهدید سیل، محل اسکان سیل زدگان را نیز مشخص کردند.

۴ پادگان برای اسکان سیل‌زدگان حمیدیه مشخص شد

براساس این گزارش، بنا بر اعلام ستاد مدیریت بحران شهرستان‌حمیدیه، پادگان شهید محلاتی، فرجوانی، ثامن‌الائمه، ‌جواد الائمه و اردوگاه شهید غلامی محل اسکان سیل‌زدگان اهالی شهرستان حمیدیه و روستاهای اطراف مشخص شد.

محل اسکان سیل زدگان دشت‌آزادگان

اردوگاههای که برای اسکان سیل‌زدگان مردم دشت آزادگان تدارک  دیده شده است شامل: پادگان ۴۱  ثارالله واقع در اهواز بین چهارشیر و سه راه تپه؛ پادگان حبیب الهی واقع در اهواز بعد از کوی ملاشیه سمت جاده خرمشهر؛ سالن ورزشی خانه جوان واقع در اهواز جنب بیمارستان آپادانا؛ سالن ورزشی ناصر خسرو واقع در اهواز در کمپلو؛ سالن ورزشی قدس واقع در اهواز سمت چهار را آبادان؛ استادیوم تختی واقع در اهواز(امانیه)؛ خانه والیبال واقع در اهواز سمت چهار راه آبادان؛ پادگان میشداغ واقع در ام الدبس؛ مزار شهدای هویزه؛ پادگان شهید غلامی واقع در مسیر سوسنگرد - اهواز (محلاتی قدیم)؛ پادگان شهید مسعودیان واقع در اهواز بین چهار شیر و سه راه تپه است.

محل اسکان اهالی بستان و رفیع

پادگان میشداغ برای اسکان موقت اهالی شهر بستان و سالن ورزشی و ۱۲۰ کلاس در مدارس شهرستان هویزه برای اسکان موقت اهالی شهر رفیع تعیین شد.

محل اسکان روستای بخش مرکزی و حاشیه رودخانه کرخه

 علی بلمچی بخشدار بخش مرکزی اهواز گفت: به منظور اسکان روستاهای گبیر یک، دو و نبی اکرم در مسیر تصفیه قندوشکر اکنون در حال آماده‌سازی اردوگاه برای اهالی این روستاها در این مسیر هستیم همچنین برای اسکان  روستاهای ام‌تمیر، کریشان دو و سه در حاشیه رودخانه کارون نیز در نظر داریم در حوالی این روستاها اردوگاهی برای آنها دایر شود.

وی افزود: محل اسکان موقت ساکنان اهالی روستای شهرک قلعه سحر، عشاره‌بزرگ و کوچک، بروایه عمیر، بروایه‌البوثنوان، بروایه یوسف، چبسه بزرگ، چبسه کوچک، حلاف یک، حلاف دو و سه، نیمه غربی شهر الهایی، ام عگله بیت سعید و ام عگله سید سبوس پادگان شهید عاصی زاده هم جوار پلیس‌راه اهواز – اندیمشک و اردوگاه راهیان نور گل نرگس است.

بخشدار مرکزی اهواز عنوان کرد: ایستگاه راه‌آهن بامدژ محل اسکان سیل‌زدگان روستای بامدژ و ۱۲ روستای دیگر مسیر بامدژ در ۳ مدرسه و یک پایگاه بسیج در شهر الهایی اسکان موقت شدند.

محل اسکان سیل زدگان شعیبیه و گوریه

سرهنگ سید حمید عباس‌نژاد، فرمانده تیپ ۴۵ نیروی مخصوص واکنش سریع ارتش می‌گوید: به دنبال فراخوان مقام معظم رهبری و نیروهای مسلح از ۵ فروردین ۹۸، تیپ ۴۵ با حداکثر امکانات، تجهیزات و نفرات تعداد  ۵۴ روستای حاشیه رودخانه دز و ۲۰۰۰ خانوار را از منطقه شعیبیه منتقل و در کمپ‌های گوریه و روستای بنی کاظم مستقر کردند.

محلی برای اسکان اهالی کوت سید نعیم مشخص نشده است

به گفته  مهدی جبوری شهردار کوت سید نعیم، تا کنون محلی برای اسکان ساکنان کوت سید نعیم مشخص نشده است؛ برخی از اهالی وسایل خود را در شهرهایی که در معرض خطر سیل نیستند منتقل کردند و برخی دیگر که در شهر ماندند جلوی خانه‌های خود با گونی خاک سیل‌بند درست کردند.

اردوگاه نیشکر فارابی محل اسکان موقت اهالی دارخوین

 شرکت کشت و صنعت حکیم فارابی با برپا کردن اردوگاهی اهالی سیل‌زده دارخوین را در آن اسکان موقت داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، به گفته علی خدادادی مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان با هماهنگی های صورت گرفته با مجموعه هایی از جمله سپاه حضرت ولیعصر(عج)، آموزش و پرورش، ورزش و جوانان و سایر دستگاه های ذیربط، اردوگاه های راهیان نور، سالن های ورزشی و مدارس برای اسکان موقت اهالی شهرهای سوسنگرد، حمیدیه، رفیع و بستان در نظر گرفته شده است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.